Yrityksille

Toiminnan tukeminen lahjoitustavaralla

Esimerkki lahjoituksista ja lahjoitusehdoista

1.Yritys lahjoittaa uutta vaatetta ja ilmoittaa, että saa myydä, mutta ei Suomessa.

2.Lahjoitamme työkaluja yhdistyksen omaan käyttöön, ei myyntiin.

3.Tehkää mitä lystäätte, kunhan noudatte tavaran.

Nämä ovat todellisia esimerkkejä ja muitakin tapoja on. Kun työllistämme kotimassa työttömiä on hyvä jos jostain saa tuloa, saati sitten avustaaksemme ihmisiä. Meillä on laajat kontaktit ulkomaille erilaisten tavaraerien myyntiin. Tämä tulo on ulkomaan myyntiä, joka on hyvä tapa hävittää tavaraa ja tukea Suomalaista järjestöä työllistämään ja tekemään hyvää. Noudamme tavarat omalla kuorma-autollamme. Kiitos paljon jo etukäteen!

Mokia omistaa 100% oy AIKOMUS ab :stä, joka toimii tavaran välittäjänä ja tulouttaa kaiken Mokialle. Yhdistyksen itsensä on vaikea tehdä kaupallista toimintaa.
 

Mokian toimintaa tukeneet yritykset

Jos haluat tukea toimintaamme, niin olemme halukkaat vastaanottamaan yrityksestä jäänyttä ylimääräistä tavaraa. Meille käy lähes kaikenlainen tavara. Sovimme kanssanne mitä tavaralle tehdään.

MEISTÄ

Jeesus auttaa

Hämeen Mokia ry on kristillinen organisaatio, jonka pääperiaate lähtee kadonneen löytämisestä, rikkoutuneen korjaamisesta ja ennalleensaattamisesta, olipa kyse ihmisistä tai tavaroista. Pyrimme toimimaan lähimmäisen ja yhteiskunnan parhaaksi.

OSOITE

Hämeen Mokia ry
 

Hauhontie 14 D
14700 HAUHO

Toimisto +358 45 321 2838
mokia@mokia.fi
Y-tunnus 1491776-8

E-laskutunnus
FI74 5041 0420 0117 36 OKOYFIHH

PYSY KÄRRYILLÄ TAPAHTUMISTA
  • LinkedIn - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle