top of page
kinostripe.jpg

Nuorisotyö

KINO WANHAKOP

Kino Wanhakop Toimii Hämeen Mokia Ry:n av-teknisenä tuotantotiiminä, Olimme alunperin mediahanke nuorille, mutta nykyään toimimme Mokian nuorisotyö yksikkönä. Kino Wanhakop tuottaa videoita yrityksille ja yhteisöille oppilasprojekteina. Uusimpina aluevaltauksina teemme suoria lähetyksia ja järjestämme av-tekniikkaa ympäri suomea. Meille Nuoret ovat sydämmellä ja keskeisin osa on nuorten auttaminen elämässä eteenpäin.

Kino Wanhakop

Sibeliuksenkatu 11
13100 Hämeenlinna

orava.jpg

Kino Wanhakop

FaceBook

facebook-2429746_640.png

Kino Wanhakop

Instagram

instalogo.jpg

Kino Wanhakop YouTube

youtube-2433301_640.png

Kino Wanhakop

Live

youtube-2433301_640.png

NUORISOTYÖ

Lisäksi Hämeen Mokia Ry:n tiloissa on nuorisolle kokoontumis- ja harrastustila, jossa on mahdollisuus mm. tehdä elokuvia ja musiikkia. Nuorteniltoja on pidetty perjantai-iltaisin pitkin vuosia, välillä isommalla, välillä pienemmällä osanottajamäärällä. Tällä hetkellä Hauhon pään nuorisotyö kaipaa aktiivista nuorisotyöntekijää. Jos se olet sinä, ota yhteyttä Jouniin, Villeen tai Joonakseen

ELOKUVIA

Kino Wanhakop on tuottanut Siperia -opettaa dokumenttielokuvan selviytymisestä​, joka on esitetty myös ALFA-tv:llä. Vuonna 2022 valmistui lyhytelokuva Päämääränpää, joka tehtiin yhteistyössä Suomen elokuva-alan ammattilaisten kanssa. Tällä hetkellä työn alla on dokumenttielokuva Kino Wanhakopin nuorten silmiäavaavasta avustusmatkasta Bulgariassa olevan Srededtsin romanislummiin.

Näyttökuva 2022-5-12 kello 12.23.40.jpg
lyhytelokuva somejuliste.jpg
bottom of page